post image

Fabrizio Romano om Erik ten Hags framtid i Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2023-11-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fabrizio Romano menar att källor inom Manchester United säger att rykten om managerbyte inte stämmer. 

Erik ten Hag är just nu under hård press i Manchester United. Hösten har varit allt annat än imponerande och man har tagit stora kliv bakåt från förra säsongen. Inte en enda spelare tycks vara i form och match efter match ser vi ett kollektiv som inte fungerar och där frustrationen är uppenbar.

Samtliga av Ten Hags föregångare har misslyckats med att vända trenden när negativiteten väl fått fäste och om Ten Hag gör det återstår väl att se. Det börjar ryktas om att spelare tappat förtroendet och att holländaren nu sakta men säkert börjat tappa omklädningsrummet.

Enligt Fabrizio Romano är ett managerbyte dock inte aktuellt. Fabrizio skriver:

"Manchester United förnekar planer eller kontakt för att ersätta Erik ten Hag med en ny manager. Källor inom klubben garanterar att rapporter om ny manager är helt falska."

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Jaha, då var det dags igen. Får han en match till? innan Uniteds alla planers slängs åt sidan och nästa ”mirakel” coach ska komma in för att rädda klubben. Så sjukt trött på detta. Spelarna kommer undan gång på gång, och coacherna slängs under bussarna en efter en.

  Sen är det massa skriverier att Höjlund inte gjort mål än i PL, Ett problem United haft med några strikers nu. Skulle det kunna bero på folket runtom våran striker som är det riktiga problemet? vem vet.

  8
  2
  1. Ja, det spekuleras att tom. Ole kommer tillbaka… alltid kul att hålla på United. Så länge United följer regelverket och inte börjar fuska för att vinna lite större titlar är alla fall jag någorlunda nöjd med livet som United-fan.

   4
   3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen