post image

Fabrizio Romano om anfallsvärvning i januarifönstret

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fabrizio Romano ger en update om Manchester Uniteds ambitioner att signa en anfallare i januari. 

United fick i somras in många spelare som redan har etablerat sig och gjort laget bättre, men man lyckades inte signa någon striker. Man missade Darwin Nunez och Benjamin Sesko, som valde att signa för Liverpool respektive RB Leipzig och trots att man länkades med flera namn under slutet av fönstret så valde man att avstå från att gå vidare med någon affär.

Fabrizio Romano ger nu – i en Youtube-video – en update kring Uniteds planer på att signa en anfallare under januarifönstret.

Victor Osimhen

Enligt Fabrizio är det inte säkert att det blir någon värvning i januari. Han nämner Victor Osimhen, som länkats med United sedan slutet av sommaren. Men Fabrizio menar att det kommer bli mycket svårt att signa nigerianen i januari. Napoli har ingen intention att sälja honom och det kommer krävas ett bud på en bit över 100 miljoner euro för att få dem att överväga en försäljning.

Memphis Depay

United länkades med Memphis under fönstrets sista veckor, men han blev kvar i Barcelona och han var aldrig ett seriöst alternativ för United, säger Fabrizio. Men det är en spelare United är medvetna om att han finns tillgänglig och han kan vara ett alternativ för januari.

Cody Gakpo

En trejde spelare som Fabrizio nämner är Cody Gakpo. 23-åringen, som förra säsongen utsågs till den holländska ligans bästa spelare, har inlett den pågående säsongen i strålande form med tio mål och nio assist på 13 framträdanden för PSV. United övervägde att signa honom redan i somras och Gakpo har själv sagt att han trodde att han skulle spela i United den här säsongen. Så blev inte fallet. När Antony-affären blev dyrare än vad United hade räknat med så valde man att parkera Gakpo-affären, men det har rapporterats att man kan återvända under nästa år.

Enligt Fabrizio förekommer i dagsläget inga samtal med PSV, men spelaren har samma agent som Erik ten Hag vilket underlättar för en eventuell transfer och han är fortsatt ett realistiskt alternativ för United.

Gakpo är ingen renodlad striker. Han håller mest till på vänsterkanten, men kan också spela centralt.

Källa: Youtube

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen