post image

Fabrizio om mötet mellan Raiola, pappa-Håland och Barcelona

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Barcelona skickade direkt till din email.

Transferexperten Fabrizio Romano ger detaljer kring ett möte mellan Erling Hålands representanter och Barcelonas nya president, som ska ha ägt rum under dagen. 

Världens alla storklubbar förväntas kriga hårt om Erling Hålands signatur i sommar – ett år innan hans utköpsklausul träder i kraft. Dortmund tros vara redo att sälja för omkring £150 miljoner och det har pratas om Chelsea, båda Manchester-klubbarna, Real Madrid, PSG och nu även Barcelona.

Just Barcelona har inte tidigare setts som någon av de mest troliga alternativen, men det kan vara på väg att ändras. Enligt Fabrizio Romano så hade spelarens agent Mino Raiola och hans far Alf-Inge idag ett möte med Barcelonas nya president Joan Laporta och man ska ha lämnat mötet med positiva vibbar.

"Mötet mellan Mino Raiola, Erling Hålands far och Joan Laporta var positivt. Det var den första kontakten för att diskutera Barcelonas nya projekt. Det är ju ingenting som är klart eller avancerat. Det kommer vara ett långt race eftersom många klubbar är involverade. Barca är med i racet" skriver Fabrizio på sin Twitter.

 

Källa: Twitter

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Chelsea
Bayern München
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen