post image

Fabrizio om Eriksen: Beslutet bara timmar bort

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fabrizio Romano ger en uppdatering om Christian Eriksen. 

Manchester United har erbjudit Christian Eriksen ett kontrakt och man väntar fortfarande svar från dansken, som enligt Fabrizio Romano har flera andra erbjudanden på bordet. Ett beslut närmar sig dock.

”Christian Eriksens beslut om framtida klubb kommer nu äntligen närmare. Han kommer kommunicera med sin agent inom de närmaste timmarna/dagarna för att fatta ett slutgiltigt beslut. Många bud på bordet och Brentford hoppas fortfarande – Spurs är nu fokuserade på andra transfermål.”

.

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Är det någon här inne som förstår denna stora intresse för Eriksen? Visst, han är duktig och han är gratis. Men är det nån som tror att Eriksen skulle innebära ett lyft för United? Vi har ju redan en Bruno. Vi behöver ingen Bruno till. För det är ju likvärdiga spelare.

  8
  2
  1. United behöver bredd, många mittfältare har lämnat (vilket är bra) så några nya måste in. Varför inte en gratis spelare? (med lön). Jag tycker Eriksen är intressant, och kommer nog tillföra mer än Bruno, speciellt om han spelar vidare som i den förra säsongen.
   Nej jag skulle nog föredra att han kom till klubben, han är duktig.

   7
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen