post image

Fabrizio om De Jong: Chelsea är definitivt med i racet, United inte glada

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fabrizio Romano ger en längre uppdatering om sitationen kring Frenkie de Jong. 

De Jong-såpan är definitivt sommarens långkörare. United jobbar på i motvind och Chelsea har klivit in i racet på allvar. Fabrizio Romano ger nu en längre uppdatering på sin Youtubekanal.

Fabrizio säger:

”Det är en viktig månad för Frenkie de Jong, för han måste besluta om sin framtid. Barcelona är redo att låta honom lämna. De gillar honom och är nöjda med honom, men pga av hans lön är de redo att sälja honom. Det handlar om den viktiga lönen. Så de måste sälja några spelare och han är en spelare som kan vara på marknaden.”

 

"Men som jag alltid sagt - De Jong vill inte lämna Barcelona. Så vad är status på situationen? Manchester United har fortfarande en överenskommelse med Barcelona - 75 miljoner euro plus 10 miljoner euro i add-ons. Men ingen överenskommelse med De Jong, för han vill stanna i Barca. Man United insisterar fortfarande och de är inte glada, men de har jobbat på affären under lång tid och de fortsätter pusha. Erik ten Hag och styrelsen gör sitt bästa, men inget grönt ljus från spelaren."

"Chelsea, vad händer där? Det är helt sant att de är intresserade av De Jong. Todd Boehly och Tuchel älskar spelaren och de skulle absolut vilja signa honom. De har redan haft konversationer med Barcelona för att förstå prislappen, men det finns inget officiellt bud eller officiell överenskommelse. De kommer bara göra sitt drag om de vet att Frenkie själv vill göra flytten. Så bara om spelaren ändrar sig - och just nu så är det inte fallet. Frenkie insister fortfarande på att stanna i Barcelona och utan att gå ned i lön. Han älskar staden, han älskar klubben. Så han vill stanna. Men situationen är öppen och Chelsea är absolut med i racet, men de kommer inte lägga något bud förrän de vet att Frenkie vill komma till klubben."

"Och Man United insisterar, men är inte glada med utvecklingen. Barcelona är öppna för att sälja. De väntar på Frenkies besked, för de kan inte fortsätta med den lön han har idag. Om något händer - om det blir United, Chelsea (eller kvar i Barcelona). Om han säljs för de pengarna så är Barcelona redo att försöka signa Bernardo Silva. Guardiola slåss för att behålla spelaren. Så inga förhandlingar pågår just nu mellan klubbarna. Men om han skulle säljas så är en spelare City har på listan över ersättare Lucas Paqueta från Lyon."

Källa: Youtube

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen