post image

Fabrizio: Juventus lägger officiellt bud på Vlahovic

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fabrizio Romano ger en uppdatering om situationen kring Dusan Vlahovic. 

Det har under veckan förekommit trovärdiga rapporter om att Manchester United internt erkänner sig besegrade i racet om Erling Håland. Man inser att man helt enkelt inte kommer kunna locka norrmannen under rådande omständigheter och att hans troliga destination är Real Madrid, alternativt Manchester City.

Men man behöver en klassanfallare och blir det inte Håland så blir det sannolikt någon annan. Cavani kommer lämna klubben och Ronaldo blir 37 år gammal i februari. Man har Mason Greenwood och en rad andra unga spelare för framtiden, men en klubb som Manchester United ska väl i alla fall försöka rekrytera de bästa anfallarna i världen. Om Håland nu ses som en omöjlighet kan Dusan Vlahovic vara ett alternativ. 21-åringen har öst in mål i Fiorentina och han har länkats starkt med Arsenal under vintern, men har också kopplats ihop med United som ett alternativ till Håland.

Nu ser det dock ut att vara Juventus som blir först med agera. Fabrizio Romano skriver:

"Juventus kommer att lägga ett officiellt bud under kommande timmar för att signa Vlahovic omedelbart. Samtal pågår. Det är nu upp till Dusan. Om han går till Juventus så skulle Alvaro Morata vara ett alternativ för Barcelona igen. Morata skulle vara öppen för att gå till Barca. Låt oss se."

 

"Fiorentina-direktören Pradé: Ja vi har fått viktiga bud på Vlahovic i januari - vi är öppna för att sälja. Men vi har aldrig fått några svar från hans agenter. Juventus? Vi har dörrarna öppna. Vi väntar på att Dusan ska bestämma sig. Vi behöver ett svar."

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen