post image

Fabrizio: Affären är 100% död och detta är anledningen

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United har lämnat förhandlingsbordet och är inte längre intresserade av Marko Arnautovic. 

Många fans och experter blev överraskade när det blev känt att United lagt ett bud på Arnautovic. Lite hopplöst fulla i skratt. Provocerade. Metamorfosen till mittenlag kändes fulländad.

Hade United redan signat en vass ung spännande anfallare så hade 33-åringen säkert funkat bra som komplement för att bredda truppen och ge dynamik i anfallet, men som enda anfallsvärvning hade det varit en skymf mot fansen.

Spelaren anklagades dessutom för rasissitka tillmälen i en match mellan Österrike och Normakedonien häromåret (Arnautovic har serbiskt ursprung). Han bad om ursäkt och insisterade på att han inte är rasist. Men stängdes av i en match av UEFA.

Igår kom uppgifter om att United plötsligt lämnat diskussionerna om anfallaren. Affären var död, rapporterade flera källor. En del av förklaringen var att United hade hoppats på en lätt förhandling och ett förhållandevis lågt pris, men man fick se sitt första bud på £7 miljoner nobbat och Bologna pratade sedan i media om att spelaren "inte var tills salu och inte ens hade en prislapp."

Enligt Fabrizio Romano så räknade Bologna ändå med att United skulle återvända med ett högre bud. Men United valde att dra sig ur affären när man förstod vilket negativt fan-engagement man fick av att bara länkas med spelaren.

"Bakom kulisserna så förväntade sig Bologna att att Manchester United skulle lägga ett nytt bud på Marko Arnautovic på runt 13-14 miljoner euro. Men efter att fansen klagade så sa Man Uniteds styrelse på tisdagmorgonen till Bologna att affären är av. Ingen chans för nya diskussioner - det är 100% över."

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen