post image

F.d Unitedspelaren: Martinez påminner mig om Roy Keane

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United-målvakten Raimond van der Gouw säger att Lisandro Martinez -med sin hårhet - påminner om självaste Roy Keane i sin karaktär och sitt sätt. 

”Slaktaren från Amsterdam” kallades Martinez under tiden i Ajax, men när han kom till Premier League uttryckte många experter en skepsis över hans förmåga att hantera den engelska ligan, pga av sin för en mittback korta längd. Men Martinez har snabbt tystat sina tvivlare och har efter en tveksam start nu stått för en rad imponerade insatser ihop med Raphael Varane i mittförsvaret.

Den gamle Manchester United-målvakten Raimond van der Gouw, som agerade backup till Peter Schmeichel under många år jämför argentinaren med Roy Keane.

 

"Han är en spelare som påminner om Roy Keane. Man vill ha honom i sitt lag, inte emot sig. Det var lite trist i början då han fick mycket uppmärksamhet för några misstag. Jag tycker han var riktigt bra. Jag sa till honom att jag hatade honom när han spelade i Holland, eftersom jag var målvaktscoach i PSV Eindhoven!"

"Jag sa till honom: Jag hatade dig eftersom du var så bra och gjorde ett så bra jobb för Ajax! Nu älskar jag att se honom spela för United och han är den typen av spelare som aldrig kommer att svika laget. Med sin karaktär så vill han alltid jobba, alltid slåss och han vill alltid vinna. Det är typiskt för United, så jag tycker han är på rätt plats och i rätt klubb."

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen