post image

F.d United-coachens känga till semestertränarna

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United-coachen Tony Strudwick menar att flera spelare borde ge mer under säsongen istället för att försöka övertyga fans om att de tränar hårt under semestern. 

Manchester United-spelarna fick under säsongen hård kritik för att inte ge allt ute på planen. Loja överbetalda divor som inte spelar på ett uppoffrande sätt, var ofta den typen av kritik som haglade på sociala medier. Under semestern är dock många spelare – b.la Marcus Rashford – måna om att via sina sociala medier visa att de jobbar på sin fysiska form, genom att posta filmer på träningspass och dylikt.

Den f.d Manchester United-coachen Tony Strudwick, som numera jobbar med Arsenal och det walesiska landslaget skickar en känga till dessa spelare och får medhåll av Manchester Uniteds Mike Phelan, som retweetade inlägget.

”Riktigt härligt att se så många professionella spelare posta videor på hur hårt de tränar under semestern. Varför inte ge 100% resterande 48 veckor av året med klubbarnas personal? Och sedan ha en välförtjänt semester!”

Källa: Twitter

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen