post image

F.d spelarens varning till Manchester United inför kvartsfinalen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United-spelaren Terry Gibson skickar en varning till Ole Gunnar Solskjaers lag inför torsdagens kvartsfinal mot Granada. 

Manchester United avancerade häromveckan till kvartsfinal i Europa League genom att slå ut Milan ur turneringen och på torsdag inleds kvartsfinalen med det första av två möten mot La Liga-9:an Granada – ett dubbelmöte där Manchester United får ses som storfavorit till avancemanget.

Den f.d Manchester United-spelaren Terry Gibson höjer dock ett varningens finger och menar att United inte ska vänta sig en lätt match mot spanjorerna.

 

"United har inte råd att underskatta dem. De kommer spela som ett bortalag på hemmaplan. De kommer försöka hitta kontringar, vilket de är väldigt bra på. De är ett flytande lag som ändrar taktik mycket, men de kommer inte vara lika naiva som Real Sociedad var. De kommer inte öppna upp och låta sig straffas på kontringar. De kommer se till att hålla det tajt och hoppas på att de är kvar i matchen till det andra mötet."

"Det är en drömmatch för Granada. Det är helt klart den största matchen i klubbens historia. Det här är deras andra säsong tillbaka i La Liga. De var lite som ett Sheffield United förra säsongen på så vis att de var en väldigt stor överraskning."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Spelarna nöter kvadraten på träningsvideos inför matcherna men vi kommer aldrig till den punkt där vi faktiskt utnyttjar kvadratens träning. Spelar runt bollen överallt förutom att hitta insticken där en anfallare står vänd för djupledslöpning. I matcherna så är det 3..4..5 bolltoucher innan passning, Bayern har inte bollskickligare spelare än United men ändå klarar de att hålla sig till två MAX tre touch innan passning oavsett vart de är på planen. Att dalta med spelarna gör oss inte till vinnare. Ingen som är arg efter en dålig match.

    9
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Manchester United
Chelsea
Arsenal
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen