post image

F.d spelaren: Honom hade jag älskat att se i United

Skriven av: admin
Publicerad 2022-05-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United-spelaren Kleberson anser att Manchester United borde överväga Newcastle-stjärnan Bruno Guimaraes, som en spelare för framtiden. 

Bruno Guimaraes kom till Newcastle från Lyon i en affär värd £40 miljoner i januari och har sedan ankomsten till Premier League dragit flera storklubbars blickar åt sig. Och den f.d Manchester United-mittfältaren Kleberson anser att den 24-årige brassen är en spelare Manchester United borde överväga.

”Det kanske är lite för tidigt, men sättet som han spelar, kvalitén han adderar och hur han förbättrat Newcastles spelare gör att jag hade älskat att se Bruno Guimaraes i Manchester United. Han gör ett väldigt bra jobb i Newcastle och det är för tidigt att flytta till United, men han är en spelare för framtiden.”

”Han spelar mer som Manchester United behöver att sina spelare spelar. Han har färre touch på bollen och spelar alltid framåt, vilket skapar många farliga situationer för motståndaren. Han är inte en spelare som håller för länge i bollen. Han tar snabba touchar och kan snabba upp spelet.”

Källa: Mirror

.

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen