post image

F.d spelaren: Hade varit en sensationell duo

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United-spelaren Mark Bosnich anser att Manchester United bör insistera på att behålla Paul Pogba. 

Hur det blir med Paul Pogbas framtid i United är ännu oklart. Vill han stanna eller vill han lämna. Det vet vi inte riktigt. Men han har två år kvar på kontraktet och det kommande transferfönstret förväntas bli speciellt på olika sätt. Många klubbar har påverkats hårt av coronaviruset, vilket bl.a kan påverka klubbars transferbudget. Och göra det svårare för Pogba att lämna United, oavsett om han skulle vilja.
Pogba må ha samlat på sig allt fler kritiker, men ett mittfält med honom och Bruno Fernandes är givetvis en våt dröm för de flesta – iaf ur ett fotbollsperspektiv. Den f.d Manchester United-spelaren Mark Bosnich anser att United bör insistera på att behålla Pogba och skapa en sensationell mittfältsduo.
”Ja det tycker jag. Så länge spelaren vill stanna i klubben. Och det är bara de som vet hur det ligger till, för de är med honom varje dag. Jag tycker att de ska stå på sig med honom. De betalade stora pengar för honom. Det är tveksamt om de får tillbaka den typen av pengar vid försäljning och om han presterar så bra som han kan göra så skulle han och Fernandes på mittfältet vara absolut helt sensationellt att se. Säljer man en spelare av den kalibern så skulle de få en hyfsad summa. Jag tror inte de får lika mycket som de betalade för honom. Men man måste fortfarande ersätta honom.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen