post image

F.d spelaren: Grealish är rätt val för United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den före detta Manchester United-mittfältaren Jonathan Greening pratar om valet mellan James Maddison och Jack Grealish. 

Manchester United länkas med både James Maddison och Jack Grealish och enligt många rapporter så är det Aston Villa-kaptenen som toppar önskelistan framför sin motsvarighet i Leicester. Den f.d United-mittfältaren Jonathan Greening – som spelade i United 1998 – 2001 – anser att Grealish är det rätta valet.
”Under de senaste månaderna så har det pratats mycket om att Grealish eller Maddison kommer att komma. Jag känner att jag föredrar Jack Grealish. Maddison är en väldigt bra spelare – superteknisk, han kan skapa, väldigt bra passningar både långa och korta och väldigt bra på fasta.”

"Men Jack Grealish har en viss mindre skillnad - han kan ta sig an spelare, han kan driva framåt med bollen och skära igenom den där passningen. Han har den där beslutsamheten. Han gillar inte att förlora, det ser man på sättet han spelar. Maddison är kanske också aningen för lik Fernandes. Men Jack Grealish hade erbjudit något nytt - han kan hitta små fickor av yta, han kan driva framåt mot motståndare och ta sig an 2-3 spelare i en rörelse. Enligt mig skulle han vara en bättre spelare för United med den nuvarande truppen än vad Maddison skulle vara."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen