post image

F.d managern: Jag är inte förvånad

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sporting Lissabons manager Jorge Silas säger att han inte är förvånad över att Bruno Fernandes tagit Premier League med storm sedan dag 1. 

När en spelare kommer till Premier League från utländska ligor så kan det ofta ta lång tid med acklimatiseringen till nytt land, ny liga, ny miljö osv. Men för Bruno Fernandes del gällde inte det. Portugisen klev direkt in och hittade sin plats i den sociala hierarkin i Manchester United och har radat upp suveräna leveranser under de matcher han spelat – med både mål och assist.
Hans närvaro på planen höjer resten av laget och Manchester United ser plötsligt inte ut att vara så många värvningar ifrån att ha ett riktigt konkurrenskraftigt lag.

Fernandes tidigare manager i Sporting, Jorge Silas är inte förvånad över Fernandes omedelbara succé i Manchester United och Premier Leauge.
"Fanns det några tvivel om att Bruno Fernandes inte skulle vara såhär i Manchester United? Tänk er om några månader då han är ännu mer integrerad. Jag såg honom på träningarna varje dag och jag har ärligt talat aldrig sett en spelare som Bruno, som tillbringade en timme på att öva skott efter träningarna. Jag var tvungen att kliva in och säga "Bruno, nu räcker det." När han går till ett sånt lag som redan är bra så är det normalt. Han är väldigt utåtriktad och kan anpassa sig snabbt."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen