post image

F.d lagkamraten: Sikta högre än United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Aston Villa-spelaren Gabriel Agbonlahor säger att Jack Grealish kan kliva in i vilket lag som helst och göra skillnad och råder honom att "sikta högre än Manchester United."

Jack Grealish har fått ett stort genombrott i Premier Legue med Aston Villa i år och han ryktas vara Manchester Uniteds primära transfermål för sommarens fönster, tillsammans med Jadon Sancho.
Men Grealish f.d lagkompis Gabriel Agbonlahor anser att han bör sätta ribban högre än United med tanke på klubbens rådande instabilitet.

"Det är inget jag säger bara för att jag spelat med honom, men jag tycker uppriktigt att han är det bästa offensiva mittfältsalternativet som England har just nu. När folk säger att Grealish ska gå till Manchester United så känner jag att han kan få så mycket bättre än så. Han kan kliva in i vilket lag som helst i världen. Även Barcelona eller Juventus."
"Med tanke på var Manchester United är just nu så kan han gå till bättre lag i världen, så han behöver inte begränsa sig själv till bara United. Han kan istället fokusera på lag som spelar i Champions League. Han är den saknade pusselbiten som många lag behöver just nu. Jag kollar på Liverpool som har ett otroligt lag, men de saknar en spelare som han. Chelsea klarar inte av att bryta ned lag och de saknar någon som Jack. Mason Mount är inte på samma nivå som Grealish. Det finns många lag där han skulle platsa."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

   1. Oj, personangrepp på hög nivå!
    Jag hoppas att du inte känner någon med cp-skada när du slänger ur sig sån skit. Jag gör det nämligen och tål därför inte angrepp som dessa

    11
    0
 1. Klarar folk här inne inte läsa vad andra kommenterar?
  O̶l̶e̶s̶A̶t̶t̶h̶e̶W̶h̶e̶E̶l̶ skriver att han/hon (enligt mig finns det inget som heter hen) ur opartisk perspektiv hålla med Grealish fd lahkamrat att Grealish kan IDAG sikta på ett bättre lag än United. Jag är benägen att hålla med. United är ett storlag på alla sätt, men vi är inte idag ett lag som vinner de stora titlarna längre (läs PL och CL).

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen