post image

F.d lagkamraten: Ingen rök utan eld

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jack Grealish f.d lagkamrat Shay Given tror att det blir en övergång till Manchester United i sommar. 

Det ryktas som bekant väldigt mycket om att Jack Grealish är högaktuell för en flytt till Manchester United och hans f.d lagkamrat i Aston Villa, Shay Given tror att det ligger sanning i alla mediarapporter och att Grealish hade både hade fått plats och passat in i United, trots all kvalité som redan finns i offensiven.
”Det är frågan. Vi pratar om Fernandes och den impact han haft. Man kan inte mönstra en startelva utan att ha honom i laget, så pass bra har han varit. Var skulle Jack spela? Kanske till höger eller till vänster. Men jag tycker att Jacks starkaste position är Nr 10. Till och med Jurgen Klopp har sagt det om Jacks kvalitéer – det tycks vara hans bästa position.”
”Men den positionen har Fernandes och även Pogba kan spela på den positionen. De har ett gäng spelare som kan spela där. Jag tror han skulle passa in i laget. Vilken position? Det går inte att säga för Solskjaer har så många valmöjligheter nu. Det är så många mediarapporter om att Jack kommer att lämna och det är ingen rök utan eld. Det måste ligga något i att han kan gå till United. Jag har ingen aning om vad transfersumman kommer vara men jag tycker att han är bra nog att spela för en klubb som United.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Någon som var imponerad av Grealish mot oss? Inte jag, känns som en fattigmans-Dele Alli.
  Blackburn torskade 7-1 mot United men Phil Jones visade ändå upp egenskaper som SAF gillade. Man behöver inte briljera mot oss men nånting bör man ju ändå visa. Det tyckte inte jag att Grealish gjorde, eller har gjort överlag. Om han inte hade varit engelsman så hade han spelat i Paderborn eller dylikt.

  0
  0
   1. Jadå. Men som sagt, han är inte i närheten av att peta Pogba och Bruno och till vänster har han inget att hämta. Bänkvärmare? Ja, men priset verkar ju dra iväg. Exakt vad skulle han tillföra i United?

    0
    0
 2. Har inte Solkjaer sagt ”hellre inte värva någon än att ta in en idiot”? Känns som att han skulle kunna använda den regeln i det här fallet. Sedan tycker jag inte att han skulle tillföra så mycket i det laget vi har just nu. Vi behöver värva på andra positioner istället.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen