post image

F.d coachen: De Gea behöver en utmaning

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Uniteds f.d målvaktscoach Eric Steele säger att David De Gea skulle må bra av lite sund konkurrens från Dean Henderson. 

De Gea har under säsongen tappat i kvalité efter att i många år ha varit världens kanske bästa målvakt. Han har under hösten och vintern stått för en rad tavlor, förvisso varvat med starka prestationer. Men i helgens match mot Everton så sparkade han mycket slarvigt ut bollen rakt på Calvert-Lewin som styrde den i mål och satte Everton i ledningen redan i den 3:e minuten.
Efter matchen höjdes röster på sociala medier om att United borde ge Dean Henderson – just nu utlånad till Sheffield United – chansen och Manchester Uniteds f.d målvaktscoach Eric Steele anser att det vore bra för De Gea med konkurrens, för att hålla skärpan vid liv.

"Jag undrar om inte United borde ha kallat tillbaka Dean i januari, för David behöver en utmaning. Han får inte det av Romero eller Lee Grant. Romero har gjort det han blivit ombedd att göra - han har varit andremålvakt. Han har gjort ett solitt och bra jobb när han spelat, men jag ser honom inte som en nr:2 som kan bli en nr:1. Men Henderson skulle kunna bli det. Jag kan se framför mig att Henderson kommer tillbaka och får 10 matcher på rad."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen