post image

F.d Aston Villa-managern: Tror att affären redan är klar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Aston Villas f.d manager Tim Sherwood tror att Jack Grealish till Manchester United redan är en "done deal"

United har under hela vintern, våren och sommaren varit starkt länkade med Jack Grealish och häromdagen förekom rykten om att han hittat ett hus han vill köpa i nordvästra England, nära Manchester.
Det har även förekommit rykten under veckan om att Manchester City kan utmana om Grealish, men Aston Villas f.d manager Tim Sherwood tror att Grealish hamnar i United och att affären redan är i stort sett klar.
”Jag tror att Jack Grealish är en affär som redan är klar. Han är en spelare som Manchester United behöver. Jag tror ärligt talat bara att det finns en klubb för Jack Grealish. Jag tror inte han kan stanna i Aston Villa – han behöver kliva framåt i sin karriär. Jag tror han skriver på för Manchester United” säger Sherwood till Premier League Productions.
Det har ryktats om att prislappen på Grealish kommer vara allt från £45 miljoner till £80 miljoner.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Tystnaden från transfer ryktena skulle visa på att allting redan är klart, inga fler samtal behövs göras innan själva dagen för flytten, lön år etc är redan klart. Att det pratas så flitigt om Sancho visar på att det försöks hitta en lösning med många samtal klubbarna emellan som interna källor står som grund för ryktena. Det handlar om CL platsen. Säkras den kommer Sancho, annars blir det budget alternativet Grealish.

  0
  0
  1. Claes,
   Det är inte United som pratar om Sancho. Ole har knappt sagt ett ord.
   Det är alla dessa föredettingar som vill synas i alla möjliga media som tycker det ena efter det andra. Och förstås skvallertidningarna som MEN.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen