post image

F.d anfallarens tips: Där kan Lingard återuppliva karriären

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Aston Villa-anfallaren Darren Bent tror att Jesse Lingard kan återuppliva karriären under Carlo Ancelottis ledning i Everton. 

Lingards utveckling har helt stagnerat. Han har väl aldrig setts som en supertalang med jättepotential, men han hade en period när han i alla fall stod för en del matchavgörande sekvenser – så som tex segermålet mot Crystal Palace i FA Cup-finalen på Wembley 2016.
Nu har formen varit på botten under en lång tid och det ryktas om att han – trots sin akademistatus – kan bli tvungen att be sin nya agent Mino Raiola hitta en ny klubb under kommande transferfönster. Den f.d Aston Villa-anfallaren Darren Bent anser att Everton vore en potentiellt väldigt bra destination för en pånyttfödelse.
”Jag tror inte det är för sent för Jesse. Han är en bra spelare. Jag tycker han gjorde väldigt mycket på väldigt kort tid – han gjorde det väldigt bra för England, väldigt bra för United under ca tre år. Där satte han sin ribba väldigt högt, med mål i cupfinaler, hjälpte England till semi i VM – och sedan förväntar sig folk det varje vecka.”
”Ibland kommer man till en punkt där man stagnerar i en fotbollsklubb. Kanske att fansen inte tror på en så som de brukade göra. Att få en nystart kan hjälpa. Om han går till en klubb som Everton med en väldigt bra manager, så kanske han kan tända till igen. Han kan bli en viktig del av det som Ancelotti bygger där.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen