post image

F.d anfallaren: Inte en chans på denna planet!

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d England och Aston Villa-anfallaren Darren Bent tror inte det finns en chans i världen att Jack Grealish petar någon av mittfältarna i Manchester United.

Grealish har varit starkt länkad med United under hela säsongen och även om United nu har ett mycket bra mittfält med Pogba och Fernandes, så vore en värvning av Grealish långt ifrån fel, med tanke på den kvalité man skulle få i bredd – ska man klara av en hel säsong och göra det bra så måste man kunna rotera och ha kvalité i dubbel uppsättning på de flesta positioner.
Den f.d Aston Villa och England-anfallaren tror dock inte att Grealish har någon som helst chans att peta varken Pogba eller Fernandes.
”Jag kan inte se att han skulle ta sig in i det Unitedlaget. Det finns inte en chans på denna planet att United skulle ha Fernandes, Pogba och Grealish på mittfältet samtidigt för de hade blivit överkörda defensivt.”
”Och tittar man på deras fronttrio med Martial, Rashford och Greenwood så tar han sig inte in där heller. Jag är inte direkt säker på att United behöver honom på mittfältet ärligt talat. Han har all talang som krävs men han kommer inte peta Fernandes eller Pogba och han kan inte spela samtidigt för Pogba vill inte direkt spela sittande mittfältare.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Då Pogba och Fernandes är top 5 i världen på sin position när dom är som bäst så är det inte meningen att han ska ta deras plats.
    Hans plats är att vara super sub då han kan lira Vänster och högerytter samt 10a och 8a.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen