post image

F.d anfallaren: Han hade gjort United till titelutmanare

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d anfallaren Kevin Phillips säger att Manchester United borde se till att ro hem Harry Kane - något som skulle göra dem till direkta titelutmanare. 

En drömvärvning för Manchester United vore givetvis Harry Kane. Men en övergång kan bli mycket komplicerad att få till och sannolikt enormt dyr. Enligt tidningen Daily Mail så kommer Tottenham kräva omkring £200 miljoner för att släppa sin storstjärna – som har fyra år kvar på kontraktet – till en Premier League-rival.
Den f.d anfallaren Kevin Phillips – som spelade för bl.a Sunderland och Leicester, samt det engelska landslaget anser dock att 26-åringen skulle göra att United på allvar kan utmana Manchester City och Liverpool.
“De förlorade CL-finalen förra året och nu har de flyttat in på ny arena. Jag kände att det var dags för Tottenham att vinna en titel och även för Harry Kane. Han har vunnit Golden Boot men nu är det dags för en spelare av hans kvalité att vinna mästerskap, Champions League och cuper. Det vore tragiskt om han inte fick det i sin karriär.”
“Harry Kane länkas ju med Manchester United och självklart skulle han vara en perfekt fit för dem och det skulle göra Manchester United till titelutmanare i Premier League nästa säsong. Kane hade gjort alla toppklubbarna till utmanare. Han är en toppklasspelare.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Med Kane, Sancho och Dayot Upamecano så är vi titelutmanare. Men det hade kostat drygt £300 – £350 miljoner. Dessutom hade en försäljning av Pogba krävt en ersättare så vi hade nog inte gått så mycket plus på det..Kanske om man skulle sälja Martial då han troligen inte nöjer sig med en bänkplats om frontlinjen består av Rashford, Kane och Sancho.

  0
  0
   1. Det blir inga 4 miljarder i vinst efter alla skatter om United vinner PL.
    CL ger mer pengar och jag tror Liverpool tjänade nästan 1 miljard på att vinna CL.
    Så om vi ska ha råd att investera för närmare 4 miljarder kronor, måste flera spelare säljas och då vår dyraste spelare, Pogba för kanske 1 miljard.
    Läser också att United har skulder på över 2 miljarder kronor på tidigare spelarinköp. Lite oroväckande är det att även United måste låna pengar för att ha råd med att köpa spelare man till varje pris vill ha.

    0
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen