post image

Express: Två billigare alternativ i sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Express kan Manchester United tvingas vara återhållsamma med hur man strör pengar omkring sig i sommar. 

Jadon Sancho är Uniteds primära transfermål för sommaren och han är tänkt som spelaren som ska lösa den där högerkanten som så länge varit ett problemområde. Men Dortmund har insisterat på att man inte kommer att REA ut honom till ett pris under värderingen, trots den rådande ekonomiska krisen. Vill man ha Sancho får man betala, var budskapet från klubbens VD Hans-Joachim Watzke tidigare i veckan.
The Express menar på att United känner sig säkra på att man kan vinna racet om Sancho, men att coronaläget kan sätta stopp för affären eftersom United inte tros vara villiga att betala ca £120 miljoner för en spelare i ett läge då många lider ekonomiskt. United skulle istället kunna försöka värva antingen Wilfried Zaha eller Memphis Depay, eftersom man har återköpsklausuler på båda spelarna, skriver tidningen.
Memphis har uppnått sin potential sedan flytten till Lyon och blivit en nyckelspelare för klubben såväl som det holländska landslaget. Och Zaha har imponerat i Crystal Palace sedan återkomsten efter den misslyckade sejouren i United. Enligt Express så har United möjligheten att via klausuler köpa tillbaka båda spelarna. Det är dock något oklart hur dessa klausuler ser ut och det är inget The Express går in i detalj på.
Och det ska även sägas att det är oklart huruvida United har något återköpsklausul i Zahas kontrakt – enligt tidigare rapporter har man det inte. Det har däremot rapporterats att United har rätt till ca 25% av en försäljningssumma om 27-åringen lämnar Palace. Och möjligen kan man då få ett reducerat pris om man själva köper honom.
Sedan är väl påståendet att Memphis kan vara ett alternativ till Sancho aningen märkligt, då Sancho främst utgår från höger och Memphis från vänster.
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Om det nu inte skulle bli någon Sancho pga Corona och vi tvingas ta till en billigare lösning är Zaha inget dåligt alternativ. Han är högerytter och är bättre och genererar fler poäng än någon av våra högeryttrar. Han är en sån spelare man hatar att möta men gillar ha i sitt lag. Ett litet as 😉

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen