post image

Experten: United har råd med Sancho. Trots läget

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den tyska fotbollsexperten Raphael Honigstein är övertygad om att Manchester United har finanserna för att genomföra en storvärvning av Jadon Sancho. 

Sancho var i går tillbaka i startelvan för Borussia Dortmund för första gången sedan återstarten av Bundesliga och efter en mindre bra första halvlek – både av Sancho och Dortmund – så lossnade det ordentligt mot hemmalaget Padeborn. Unitedryktet gjorde hattrick och matchen slutade 1-6.
Både Solskjaer och Woodward har varnat för att sommarens transferfönster inte kommer bli som vanligt och det råder frågetecken kring om det kommer bli några stora affärer i sommar. Sancho är Uniteds primära transfermål, men Dortmund kommer kräva mellan £100 – £120 miljoner. Den tyska fotbollsexperten Raphael Honigstein tror dock inte att det kommer vara några problem för United.
”Jag vet inte var han kommer flytta, för mycket hänger på vem som vill betala de ca £120 miljonerna som Dortmund vill ha. United är i en finansiell position att göra det även om de officiellt sagt att de inte förväntar sig stora affärer. Men om man tänker på den talang som man kommer få in i klubben för de kommande fem, sex, kanske till och med tio åren så kommer den summan visa sig inte vara så dyr ens i den rådande situationen” säger Honigstein till BT Sport.

Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen