post image

Experten: Raiola väntar på Uniteds drag

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt transferexperten Fabrizio Romano så inväntar Mino Raiola att Manchester United ska lägga upp ett erbjudande. 

Pogba såg länge ut att vara på väg bort från United, men han tros nu ha ändrat inställning helt. Sedan i vintras har United återfått “feel good-faktorn” kring klubben och i laget och saker och ting ser väldigt lovande ut. Paul Pogba har sedan återstarten glänst på Uniteds mittfält tillsammans med sin nya lekkamrat Bruno Fernandes och det ryktas om att han nu kan vara nära att signa ett nytt långtidskontrakt med klubben.
Den italienska transferexperten Fabrizio Romano twittrar: “De kommer försöka förlänga hans kontrakt. Raiola väntar.”
Solskjaer fick för ett par veckor sedan frågan om Pogbas kontrakt och möjligheten till en förlängning och svarade då såhär:
”Jag kan inte kommentera diskussioner mellan spelare och klubben. Självklart vill vi behålla våra bästa spelare. Vi vill bygga vår trupp för framtiden. Förhoppningsvis kan vi göra någonting där. Jag vet att Paul sett bättre och bättre ut sedan han kom tillbaka. Han trivs med sin fotboll så låt oss vänta och se var vi landar.”
Pogba själv fick frågan av en reporter efter matchen mot Aston Villa.

”Just nu har jag varit skadad länge. Jag fokuserade på mig själv för att kunna ta mig tillbaka och hjälpa laget så mycket jag kan. Våra mål är att gå hela vägen i Europa League och FA Cupen (och topp-fyra) så vi fokuserar på det

Källa: MEN, Daily Star
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Ska man behålla Pogba så får han börja göra sig spelbar och ta jobbet, nu lallar han runt, köp en Bruno typ till som tar jobbet och kan utveckla spelet, nu står han på häla och pekar istället för att röra sig och visa sig, reagerar hur sent som helst han har mycket i sig, men då måste ledarna sluta tillåta att han lallar runt.

  0
  0
  1. Tommy,
   Ole har ju sagt väldigt tydligt att en frisk och hel Pogba kommer alltid spela.
   I Oles lilla värld är Pogba den bäste på denna planet i den rollen han har i United. Då är det OK att peka på andra och lalla runt och inte försöka ta tillbaka bollen så fort han tappar den.

   0
   0
   1. Jensen: Pogba har ju alltid varit sån, både i landslaget och united. Sjukt ojämn. Blandar enkla bolltapp med världsklassprestationer. Ruskig högstanivå men också pinsam lägstanivå för en spelare i hans prisklass. Så här lär det fortsätta. Har svårt att se att det kommer ändras då han trots allt är 27 år och varit så här hela sin karriär.

    0
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen