post image

"Exakt då bestämde jag mig för att lämna"

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Romelu Lukaku berättar om det exakta ögonblicket han bestämde sig för att han ville lämna Manchester United. "Vi förstod varandra och det var inget krig" säger belgaren. 

Lukaku lämnade i somras Manchester United för en permanent flytt till Inter och i en intervju med Corriere dello Sport berättar han om varför han bestämde sig för att lämna klubben.
”Det var efter matchen mot West Ham hemma. Solskjaer spelade mig på högerkanten, långt ut på kanten. Erfarenheterna i Manchester United gjorde mig mentalt starkare eftersom allt inte blev som jag hade förväntat mig. Jag vann inte det jag hade hoppats på, mina framträdanden var inte helt positiva och jag kände inte att de ville ha mig till 100%. Inte så mkt av den tekniska personalen eller mina lagkamrater, men från folken runtomkring.”

"Så efter matchen mot Chelsea den 28:e april så kallade coachen in mig på ett möte och jag sa till honom vad jag kände och att jag ville lämna. Han såg på mitt ansikte att jag inte ville vara kvar längre och han svarade att han inte ville hålla kvar någon. Han förstod mig och försäkrade mig om att han skulle göra allt han kunde för att hjälpa mig."
"Han fick min respekt och fram till dess att jag lämnade Manchester så var det aldrig några problem med honom. Jag pratade även med Ed Woodward och Matt Judge och alla förstod varför jag ville lämna. Det var en uppriktig och ärlig konversation. Det var inget krig. Det var ett ömsesidigt beslut och därför kommer ledningen i United alltid ha min eviga respekt."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen