post image

Evra: Min roll i Williams genombrott

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Patrice Evra berättar om hur han hjälpte Brandon Williams ta klivet upp till Manchester Uniteds förstalag. 

Brandon Williams har fått sitt stora genombrott denna säsong och hittills gjort 21 framträdanden alla turneringar för Manchester United. Patrice Evra – som länge hade vänsterbacken i Manchester United – och som nu tar sina coaching-cert hos United, säger att han förra året såg Williams träna med U21-laget och blev så imponerad att han vädjade till Solskjaer om att ge honom chansen.

"Jag gör coaching-certifikat hos Manchester United. Jag är där kanske två veckor i månaden för att göra min kurs och någon skickade mig en video på Brandon. Jag kollade på den och tänkte "wow, han har något jag älskar." Jag besökte träningen och han spelade med U21-laget då. Jag klev in och deltog i träningen med U21-laget. Så jag såg honom på nära håll och han var tuff."
"Efter träningen så besökte jag förstalaget och jag träffade Ole. Jag sa "Ole, känner du till den där grabben Brandon Williams?" och Ole sa Ja jag har hört att han är bra. Jag sa "Ole tro mig. Eftersom jag inte är här längre så kan han ta vänsterbacken." Jag sa snälla ge honom en chans."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen