post image

Evra: Jag och Vidic rök ihop och sedan pratade vi inte på tre månader

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Patrice Evra berättar om hur Sir Alex Ferguson fick göra förändringar i laguppställningen eftersom realtionen till Nemanja Vidic var så infekterad i början. 

Patrice Evra och Nemanja Vidic skördade många framgångar i hop i Manchester United, men starten på Unitedkarriären var trög efter att de båda signats till klubben från Monaco respektive Spartak Moskva i januari 2006. Patrice Evra berättar om den tuffa starten och medger att han inte drog jämnt med Vidic, innan de sedan blev goda vänner och kollegor.

”Vi hade ett bråk han och jag och vi pratade inte på tre månader. Vi spelade tillsammans men sa inte ett ord till varandra. Jag sa aldrig åt honom att gå höger eller vänster och han sa inget till mig heller.”

 

"Ferguson var tvungen att byta så Rio Ferdinand spelade på vänstersidan i mittförsvaret! Så var det i tre månader, sen minns jag att han kom fram till mig i omklädningsrummet och gav mig en high-five. Alla kände typ "äntligen" för vi blev bästa vänner jag och Vida. Vi har en djup historia."

"Vi kom till United samtidigt och vi kämpade tillsammans. Vi bodde på samma hotell i början och jag minns att vi var så dåliga från början. Managern lät oss spela med reserverna och coachen där var Rene Meulensteen. Efter 45 minuter så bytte han ut oss - i reserverna! I omklädningsrummet sa Vida "min agent ringde mig, jag måste tillbaka till Moskva." Och min agent ringde mig och sa att det fanns intresse från Roma. Det var svårt här."

"Så vi kämpade ihop och därför har jag stor respekt för Vida. Jag älskar honom så mycket. Vi hade det kämpigt men vi var väldigt ärliga. Om vi gjorde någonting fel så bråkade vi, men på samma gång var det en fantastisk relation."

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen