post image

Evra: Det smärtar att United valde bort Antonio Conte

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Patrice Evra säger att han sörjer det faktum att Conte signade för Tottenham och inte Manchester United. 

När Ole Gunnar Solskjaer fick sparken i vintras så fanns Antonio Conte tillgänglig, men det rapporterades då att Manchester United gjorde bedömningen att italienaren inte var rätt man för klubben.

United anställde istället Ralf Rangnick som interimmanager – ett märkligt beslut som i efterhand visade sig vara helt fel. Och Conte gick till Tottenham, där han hittills gjort succé.

Patrice Evra – som ju är ett erkänt Manchester United-fan – säger att det smärtar att Manchester United valde bort Conte.

"Det gör ont i mitt hjärta för jag tycker Conte, Klopp, Guardiola - alla dessa managers är de bästa i världen just nu och vi kunde haft honom i Manchester United. Men vissa personer inom klubben sa "han är inte vår stil och inte det vi letar efter." Nu har vi Erik ten Hag, så låt oss se. Låt oss se vad han kommer att göra. Han är mitt stöd. Men hade man anställt en kock som manager för Man United så hade han också haft mitt stöd."

"Men det är en stor besvikelse (att United inte signade Conte) för han kunde gjort någonting i Man United. Man kan se det i Tottenham, han hjälpte dem att kvalificera sig för Champions League. De har samma spelare (som innan) och därför visar det att managern är ett geni. När jag kom till Juventus sa alla till mig "den här killen är ett geni. Han är beroende av fotboll och så passionerad så du kommer springa riktigt hårt."

"Han kommer få dig att svettas. Och man ser på Tottenham-fansen att de är så glada nu, för oavsett om laget vinner eller förlorar så ger de allt. Sån är Antonio Contes mentalitet. Därför säger jag att det smärtar. Inte bara för att det är Tottenham - jag älskar alla lag - men för att Conte kunde gjort något med United."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Ja Conte hade säkert lyckats, i sisådär 2-3 år som med alla sina lag, sen drar han vid minsta vindpust från sidan. Ska United fortsätta i det spåret är Conte helt klart rätt man. Tänk kortsiktigt, spendera pengar så det blöder ur ögonen och hoppas på någon titel. Låter verkligen som dagens The United Way.

  NEJ tycker det är helt rätt val med Ten Hag.

  2
  0
 2. Här har han fel tycker jag . Det gäller att välja rätt utifrån klubbens filosofi. Moderaterna skulle inte ta in Göran Persson som partiledare bara för att han är en bra politiker.
  Ideologi och filosofi måste synka mellan tränare o förening tror jag på över tid . Det är ju lite så Bayern jobbar. Annars hade Mourinho vunnit mer än ”micky mouse troféer” hos oss med för den delen .

  1
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen