post image

Evra: Det är nog läge att lämna

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Patrice Evra säger att det bästa kanske vore att Paul Pogba trots allt lämnar Manchester United eftersom så stor fokus alltid ligger på hans aktiviteter. 

Paul Pogba kommer i sommar ha två år kvar på sitt kontrakt med Manchester United, men det troliga är väl att han på ett eller annat sätt lyckas få igenom en flytt till Real Madrid eller Juventus. Fransmannen är i sina bästa stunder en av världens absolut bästa spelare och om han säljs så blir det ett stort tapp i kvalité, men Patrice Evra som är god vän med Pogba och som i går satt i Sky Sports-studion anser att det kanske är läge för Pogba att söka sig vidare.
”När Paul spelar så skyller folk på Paul och när Paul inte spelar så skyller folk på Paul. Men jag förstår” sa Evra som respons på Roy Keanes påstående om att United bör göra sig av med spelare som ställer till med problem.

"Ibland håller jag inte med Roy, men om man är ett problem för klubben.. Jag kan ta som exempel - när jag sparkade den där supportern i Marseille. Då sa ägaren och managern "Patrice, vad ska vi göra nu? Och jag sa "Jag lämnar klubben. Jag vill inte sprida negativitet och just nu så kanske det är tid för Paul att lämna."
"Jag minns när det var Liverpool v Manchester United och folk pratade mer om Jose Mourinho och Paul Pogba. Det är förolämpande. Det är två av de största klubbarna i världen och man pratar om en spelare och en manager. Så därför tänker jag ibland att det kanske är rätt tid - för när man spelar så skyller de på en och också när man inte spelar."
Källa: Mirror

 
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Jag tror inte att Pogba kan lämna i förtid då Glazers och Ed kommer kräva så mycket betalt av Pogba så att ingen kommer vara intresserad.
    Jag gissar Pogbas takpris är ungefär det samma som vi betalade Juventus.
    Om ett pris på en spelare går upp måste spelaren bli bättre. Och det har inte Pogba blivit sen han kom till United. Snarare tvärtom.

    3
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen