post image

Evra: Arsenal ser ut som små bebisar

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Patrice Evra strör salt i såren på Arsenal efter gårdagkvällens tunga förlust mot Sheffield United i Premier League. "Det ser inte ut som ett vinnande lag" säger Evra till Sky Sports. 

Arsenal ställdes under måndagskvällen borta mot nykomlingen Sheffield United och något otippat så slutade matchen seger 1-0 till hemmalaget. Patrice Evra sa efter matchen till Sky Sports att Arsenal alltid varit ett lätt byte och att de fortfarande ser ut som ”små bebisar” och inte vuxna män med vinnarskallar.
”Sheffield United förtjänade segern, men jag är inte förvånad över Arsenal. Jag sa innan matchen att de skulle akta sig för att gå i fällan. Jag brukade kalla dem mina små bebisar för tio år sedan och de är fortfarande det de är. Det är sanningen. Och jag menar inte att vara respektlös.”

"Det är bara känslan jag får av det här laget. De ser söta ut, de ser bra ut, men de ser inte ut som ett vinnande lag. De gillar bara att spela bra fotboll. Jag var alltid så glad när vi mötte Arsenal för jag visste att vi skulle vinna."
"När Robin van Persie kom till oss första dagen så skakade jag hans hand och sa "welcome to a man´s club". I början gjorde det honom arg, men efter en månad sa han "du har helt rätt Patrice."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen