post image

ESPN: United känner sig optimistiska gällande Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ESPN så känner sig Manchester United optimistiska om att man kommer lyckas behålla Paul Pogba bortom det kommande transferfönstret. 

ESPN skriver att United känner sig allt mer säkra på att man kommer lyckas behålla Pogba, då man tvivlar på att någon klubb kommer ha råd att köpa honom.
Pogba har i praktiken två år kvar på sitt kontrakt (ett år plus option om ännu ett år) och trots att United vet att hans värde sjunker i takt med det utgående kontraktet, så värderar man honom fortfarande till över £100 miljoner.
Det är som bekant främst Real Madrid och Juventus som länkats med Pogba och det råder tvivel kring huruvida någon av de klubbarna skulle ha råd med affären, även om Pogba uttryckligen skulle säga att han vill bort från United. Förutom den stora transfersumman skulle en köpande klubb även vara tvungna att erbjuda Pogba ett personligt kontrakt med en lön på omkring £300 000 i veckan – så det är en kostsam transfer, även för storklubbarna.
Enligt EPSN så försvåras en potentiell affär ytterligare av den osäkerhet och den ekonomiska osäkerhet som coronaviruset orsakat både inom fotbollen och resten av världen.

Det har förekommit rapporter på sistone om att Pogba själv nu är alltmer intresserad av att bli kvar i United, sedan han sett lyftet som Bruno Fernandes gett och de ambitioner som värvningen signalerade. Och United förväntas som bekant addera ytterligare kvalité under sommarens transferfönster.
Så mycket pekar på att det kommer bli allt roligare att spela i Manchester Untied.
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

  1. Glöm inte att även Rooney ville lämna för 10 år sen, han kom på bättre tankar och levererade ett antal år till efter det.
   Men vill inte Pogba spela med oss håller jag med om att han och Raiola måste bort..

   0
   0
 1. Blir en fantastiskt silly season, äntligen är vi tillbaka till ”seriösa” lösa rykten om massvis med världsklasspelare, där i stort sett alla enskilda rykten skulle kunna bli av.
  Sancho, Kane, Griezmann, Maddison, Grealish, Auba, och att Pogba vill stanna osv.
  I en inte allt för avlägsen tid länkades vi med Sean Longstaff och signade killar som
  Daniel James till startelvan..

  0
  0
 2. Stannar Pogba så blir det säkert på bekostnad av något nyförvärv. Men tänk er att Pogba och Fernandez fungerar bra tillsammans och att vi får in Sancho på högern och någon ny anfallare. Då har vi Pogba och Fernandez i mitten, Rashford och Sancho på varsin kant och sedan en ny tung anfallare. Då blir vi riktigt farliga!

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen