post image

ESPN: United erbjuds att signa Morata

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den trovärdiga Rob Dawson på ESPN så har Manchester United erbjudits möjligheten att signa Alvaro Morata från Atletico Madrid.

United jagar vidare efter anfallare och mittfältare. Efter att man i helgen fick se sitt första bud (£7m) på Marko Arnautovic nobbat av Bologna så har det under eftermiddagen rapporterats att man helt dragit sig ur samtalen och affären. Enligt Rob Dawson på ESPN så trodde United först att 33-åringen skulle kunna signas för en relativt låg summa pengar, men under samtalen så höjde Bologna prislappen och kom med vad som enligt United ska ha varit orimliga krav.

Så vem ska United signa för anfallet nu då. Enligt Dawson har man i alla fall erbjudits möjligheten att signa Alvaro Morata från Atletico. Huruvida man är intresserad är dock oklart.

Dawson skriver vidare att United utifrån reaktionerna från fans insåg att det kanske inte var ett smart drag att signa Marko Arnautovic - en spelare som anklagats för att under en match mot Nordmakedonien år 2020 ha slängt ur sig rasistiska tillmälen. Arnautovic - som är av serbiskt ursprung - bad senare om ursäkt och insisterade på att han inte är rasist. Men fick ändå en match avstängning av UEFA. Det i kombination med att Arnautovic står i väldigt stark kontrast till rivalernas anfallsvärvningar och är ganska långt ifrån vad fansen hoppats på, skapade en starkt reaktion på sociala medier.

Källa: ESPN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Vi fans är den osynliga assisterande tränaren som ingen vill ha. Vi ser till att våra tränare sparkas, vi avböjer spelare som tränaren vill ha och gnäller så fort det inte är en spelare vi tycker är bra nog.

  Fick Mourinho sparkad. Fick Ole sparkad. Motarbetar EtH och sedan skyller på ägaren. Hatar Glazers men nu är det fansen det handlar om. Alla är så jävla upptagna med att sätta ihop ett lag som de tycker fungerar, att de inte ser sig själva i spegeln. Glazers gör sin del att förstöra, vi gör vår del. Kasta sten i glashus.

  4
  11
  1. Lugna ner dig lite. Det är inte vi fans som fått alla managers sparkade. För det första så har vi valt helt fel tränare(nu är väl den enda gången som jag känner lite optimism, så länge han får den uppbackning som han behöver). Sen så har vi värvat helt fel spelare och lockat med sjuka löner. Taktiken har inte funnits, engagemanget har inte funnits, passionen för klubben har inte funnits. Lvg sidledspassningar ala Daniel Andersson(gäsp) och slowmotion. Moyes dinosaurier metoder. Mourinho(visst han åstadkom ngt med laget men bussparkering nej tack). Oles ni startelvan har fria tyglar så sitter jag vid sidan och ser allmänt obrydd ut vid sidan av planen och fungerar inte min plan A så har jag inte plan B. Ten Hag känns som ett modernt alternativ. Någon som har en tanke och idéer( hade i Ajax iallafall). Men han behöver uppbackning. De senaste 5 åren så har United spenderat 56,54 miljoner pund per säsong(vilket är 3e mest i PL) och city har värvat för 58,41 miljoner pund per säsong. Det är helt sjukt. United är inte ett topp 4 lag men har spenderat dessa summor. City har spenderat lite mer och är ett av världens bästa lag och spelar underbar fotboll vilket United inte gör. Det är såhär det ser ut. Inte supportrarnas fel. Utan ledningen är orsaken till detta. Vem som har bestämt vilka spelare som ska värvas vet ej jag men den eller de personerna kan inte sitt jobb. Vi supportar har all rätt att klaga. Utan supportrarna hade det inte varit dessa sjuka pengar inom sporten. Eller du är sån person som går på restaurang, får in oätbar mat och betalar glatt hela summan utan att klaga eller be om ny rätt? Eth har mitt stöd och det kommer han att ha några säsonger men kommer inte resultaten eller spelet. Och om han fortsätter med mcfred nej då kommer det att vända för min del.

   3
   0
 2. Jag tycker alla kan lugna ner sig lite. Det tar tid att bygga ett lag. Ten Hag har precis börjat bygget och kan omöjligt få tag på alla spelare som behövs på bara ett fönster.
  Det har gått EN match och nästan alla har panik, liksom vafan? ge honom, laget och scouterna tid till att bygga nått. Om 10/20/30 matcher, 1-2 säsonger kan allt se annorlunda ut om bara supporten finns där.

  4
  3
   1. Väljer verkligen De Jong före McTominay.
    Att Morata däremot lyckats hålla sig i så pass stora klubbar utan att prestera är för mig helt sjukt. Hade hellre sett att man plockar tillbaka Memphis om han lyckas göra sig till fri agent och att man snarare fokuserar budgeten på mittfältet samt en högerback!!

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen