post image

ESPN: Sammanhållningen är borta

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United visade under sommaren och försäsongen tecken på en enad trupp med god laganda, men enligt ESPN så fruktar man nu internt att splittringar skett inom laget i takt med att resultaten gått emot dem. 

United presterade bra under alla matcher på försäsongen och det såg lovande ut för Ole Gunnar Solskjaer, efter en mycket dålig vår. Och säsongen började bra med 4-0 hemma mot Chelsea. Men sedan gick det snabbt utför och just nu finns det inte mycket positivt att prata om efter att man haft sin sämsta ligastart på 30 år med en 12:e plats i Premier League efter åtta spelade omgångar.
Enligt ESPN så har deras källor sagt att det råder brist på laganda och att laget inte längre är enat. Ett exempel som illustrerar bristen på sammanhållning är enligt källan att en av de seniora spelarna arrangerade en middag ute på stan för hela laget förra månaden, men att bara fem spelare dök upp på middagen.
Källa: ESPN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Joo mer av detta. Visar ju bara att något är fel. Syns ju hur tydligt som helst på planen. Inga tar nå löpningar för varandra. Inget spelmönster syns till. Dedär med att ole sa att vi kanske inte alltid skulle vara det mest tekniska laget men att vi skulle vi iaf springa och pressa mer än motståndarna, vad hände med det?! Och nu börjar t.om ole se slut och trött ut.
  Konstiga laguttagningar, ifrågasatta byten osv. Sjuk brist på anfallsspel och mål. Ännu inte lyckats sätta sin prägel på laget. Ser bara sämre och sämre ut spelmässigt så absolut att det börjar tryta utanför planen.
  OgsOut. Ny manager och en sportchef in. Får se om woodward kan inse att han misslyckats totalt och svälja sin stolthet innan det är försent och vi faktiskt riskerar att åka ur PL.

  8
  1
  1. Håller med Fyfaan till 100%
   Ingen kan vara så pass blind att missa att sammanhållningen i laget suger?
   Ingen verkar springa de där extra metrarna för laget, för lagkamraten.
   Precis som Fyfaan säger, även om United inte kommer vara det mest tekniska laget, kommer vi vara laget som springer mest, laget som stressar motståndarna till misstag. Hittills denna säsong är det våra motståndare som ”stressat” oss till misstag och bolltapp. Och det värsta är att det är rätt enkelt för våra motståndare att få McT & Co tappa mittfältet.
   McT må vara en av våra bättre spelare denna säsong, betyder inte det att han skulle platsa i nåt annat topp 6 lag. Det är inte svårt att vara sk stjärnspelare i United idag.

   2
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen