post image

ESPN: Då är Pogba tillbaka i träning

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

ESPN hävdar att Paul Pogba fått grönt ljus från Manchester Uniteds medicinska team om att återgå till träning med förstalaget nu i veckan. 

Pogba har haft en märklig säsong som präglats av skador, resor och flyttrykten. Två långtidsskador som avlöst varandra har gjort att han bara kunnat göra åtta framträdanden för United denna säsong och han har nu inte spelat sedan Boxing Day.
Han tillbringade nyligen några veckor i Dubai där han jobbade på sin rehabilitering, men häromdagen återvände han till Manchester och ESPN rapporterar att han nu fått grönt ljus från klubbens medicinska team om att denna vecka återvända till träning med lagkompisarna i förstalaget.

Det är en lurig situation kring fransmannen. Hans kvalitéer är enorma. När han är på humör.. Och det vore ju onekligen väldigt intressant att se honom och Fernandes på planen samtidigt. Två briljanta fotbollshjärnor med världsklass-kvalité i fötterna. Men som saker står sig så pekar mycket på att Pogba lämnar United i sommar. Eller åtminstone om han får sin vilja igenom. Så man kanske inte ska bli för entusiastisk över det partnerskapet långsiktigt, även om det kan bli en avgörande faktor i slutspurten av säsongen.
Det har tidigare rapporterats att Pogba siktar på att vara tillbaka till derbyt mot City. Det spelas i helgen, så det är kanske mer realistiskt att vi får se en comeback mot LASK i Europa League-åttondelen nästa vecka (12:e mars), eller mot Tottenham nästa helg (15:e mars).
Källa: ESPN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Blir spännande att se om/hur Pogba och Fernandes skulle klicka tillsammans. Kan Fernandes höja även Pogbas motivation likt han gjort med ett antal av övriga truppen? Hoppas det!
  Kan bli hur bra som helst. Oavsett vad, så kommer vi få svar på alla frågor om Pogba är committad till United eller inte, det kommer att märkas på hans spel, på kroppsspråket, hur han är/blir bemött och hur han själv bemöter sina lagkamrater!

  32
  3
  1. Håller med dig Fricken. Hade varit optimalt att ha kvar Pogba med bra förutsättningar. Just nu känner jag dock för att få iväg honom, just för att slippa allt tjöt kring om han vill gå eller inte, sen Raiola som uttalar sig m.m… Listan är lång.
   Men kollar man bara som spelare, så älskar jag Pogba. Han, Bruno och Fred hade varit väldigt intressant att kolla på. Tror de hade kunnat bilda ett stabilt mittfält med starka offensiva och defensiva egenskaper. Intressant som sagt.

   17
   3
   1. Jepp. Det kommer (som jag skrev) med största sannolikhet att märkas när han är tillbaka i spel om flytt-ryktena om honom stämmer eller inte. Därför avvaktar jag om att tycka till om hans vara eller icke vara i United.

    31
    4
 2. ——————DDG———————
  AWB-Skriniar-Maguire-Shaw
  ——————Fred———————
  ———Bruno—————————
  ————————Pogba————
  Sancho——————-Rashford
  ————-—Werner——————
  Sedan är det verkligen på tiden att våra ytterbackarna lär sig kvalitet i sina inlägg. Överlappandet finns där då och då men kvaliteten saknas. Se TAA med alla assist.

  9
  40

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen