post image

ESPN: Cavani kommer allt närmare Boca

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en rapport i ESPN så är Edinson Cavani nu "närmare än någonsin" att få till en flytt till Boca Juniors. 

Den senaste tiden har allt mer pekat på att Edinson Cavani och Manchester United inte kommer aktivera den där klausulen om ett års förlängning av det ett-års-kontrakt han tecknade i höstas.

Trots att Cavani ser ut att trivas helt okej med tillvaron i Manchester och har varit ett nyttigt tillskott i de matcher han kunnat spela, så tycks han vilja lämna England och resa hem till Sydamerika för spel med Boca Juniors.

Och enligt en rapport i ESPN så är nu en sådan flytt ”närmare än någonsin” att bli överenskommen och man hävdar att klubbpresidenten Riquelme själv sköter förhandlingarna med 34-åringen.

 

Tidigare i vintras var nog den allmänna uppfattningen att Cavani skulle bli kvar i United även nästa säsong, men sedan hans far gick ut i media och berättade om sonens sanna känslor så har det mesta pekat på en flytt.

"Min son känner sig inte bekväm i England och vill vara nära sin familj igen. Edinson kommer att hamna i Sydamerika." sa pappan.

"Jag vill att Edinson spelar i ett lag som slåss om något viktigt. Edinson har haft många konversationer med Riquelme och han skulle vilja spela för Boca. Han har alltid lockats av tanken på att spela för Boca. Om han återvänder till Sydamerika så lutar han åt Boca. I mitten av året kommer han återvända till Syamerika. Min sons plan är inte att fortsätta där (i United). Han vill återvända hit."

 

Källa: ESPN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen