post image

ESPN: Cavani ett alternativ för United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ESPN så håller Manchester United koll på Edinson Cavanis situation i Paris Saint-Germain och ser honom som ett alternativ till Mario Mandzukic. 

Manchester United kommer försöka göra affärer under januarifönstret, då främst för att förstärka på mittfältet och i anfallet och Ole Gunnar Solskjaer hintade nyligen om att en erfaren spelare kanske kan komma in ”för att hjälpa de unga grabbarna.”
Den erfarna spelare som Manchester United varit absolut starkast länkade med under hösten är ju Juventus utfryste anfallare Mario Mandzukic, som inte fått en enda spelminut i Juve under nya managern Maurizio Sarri.

Men nu skriver ESPN (via Teamtalk) att Manchester United, som ett alternativ till Mandzukic, följer Edinson Cavanis situation i Paris Saint-Germain.
Enligt rapporten så kommer den 32-årige anfallaren inte erbjudas något nytt kontrakt av PSG och han sägs vara sugen på Inter, Atletico, Napoli, Juventus och även Manchester United.
Manchester United har under åren många gånger varit starkt länkade med Cavani. Hade ni velat se honom komma i januarifönstret?
Källa: ESPN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen