post image

ESPN: Bellingham har bestämt sig

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ESPN så har Borussia Dortmund vunnit racet om Jude Bellingham. 

ESPN rapporterar att Manchester United kommer gå förlorande ur Bellingham-racet sedan han valt Dortmund som nästa klubbadress. Enligt rapporten kommer Dortmund betala omkring £20 miljoner för 16-åringen, som varit starkt länkad med United under vintern och våren.
Bellingham besökte i vintras Carrington tillsammans med sina föräldrar. Där fick man en guidad tur av Ed Woodward och Richard Arnold och det har rapporterats att självaste Sir Alex Ferguson deltog på ett hörn för att imponera lite extra på den talangfulle mittfältaren. Men enligt ESPN så tycks inte charmoffensiven ha lyckats. Bellingham vill följa i Jadon Sanchos fotspår och testa vingarna i Dortmund.

Källa: ESPN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Detta är ”rätt” av Bellingham.
    Dortmund är redan en väloljad maskin där om man byter ut en spelare så fungerar den fortfarande på topp. United är fortfarande i sin övergång till OGS filosofi. Att byta ut en kugge hos United kan få maskineriet att hacka, och det har inte United råd med just nu. VI slåss om CL plats, och dit måste vi nå även nästa säsong. Det kommer fler talanger som går att snappa upp vid senare tillfälle, om inte den spelaren redan finns i ungdomsakademin.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen