post image

Erik ten Hag om Unitedjobbet: Jag är upptagen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-11-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ajax manager Erik ten Hag har nu gett ännu en kommentar om Manchester United-ryktena. 

Mauricio Pochettino sägs vara nr 1 på United lista över kandidater till managerposten och Erik ten Hag sägs vara nr 2, men båda har distanserat från ryktena. Pochettino insisterade igår på att han är lycklig i PSG, fokuserad på sitt jobb och inte låter sig distraheras och det förekom också uppgifter om att ten Har avser att fortsätta med Ajax.

Under gårdagskvällen gav holländaren ännu ett uttalande om Unitedjobbet:

”Intresse från Man United? Jag är upptagen med Ajax. Ingen har kontaktat mig. Det kan jag bekräfta. Jag vill vinna titlar här.”

.

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen