post image

Erik ten Hag: Jag är redo att ta mig an den utmaningen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-12-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag säger att han är redo att ta sig an utmaningen att coacha utomlands. 

Ralf Rangnick har precis tillträtt som interim-manager för United fram till sommaren. Men om han skulle lyckas bra under våren och med framgång implementera sin heavy metal-fotboll så är det nog i allra högsta grad troligt att han blir kvar längre än till bara slutet av säsongen.

Den officiella planen och strategin är dock att United ska tillsätta en ny permanent manager under sommaren – men vem det blir återstår att se.

Innan Rangnick kom in i bilden så pratades det mest om två kandidater - Mauricio Pochettino och Erik ten Hag. Båda har kontrakt med sina respektive klubbar fram till sommaren 2023, men den sistnämnde tros vara lättare att få loss och enligt honom själv är han redo för utmaningen att coacha utomlands.

"Jag tror jag är redo för det (att coacha utomlands). Jag hade gärna tagit mig an den utmaningen, men jag jagar den inte. Om det skulle bli så att den möjligheten aldrig kommer så skulle jag inte se min coaching-karriär som ett misslyckande. Men jag tycker jag har tillräcklig kompetens för att ta mig an den utmaningen" säger holländaren till tidningen De Volkskrant.

 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen