post image

"En av anledningarna till varför jag skrev på"

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire säger att en av anledningarna till varför han skrev på för Manchester United är just möjligheterna att få spela stormatcher med mycket press - i synnerhet i Europa. 

Efter många rykten under en lång tid så signade till slut Manchester United Harry Maguire i slutet av sommarens transferfönster. 26-åringen blev i och med övergången från Leicester världens genom tiderna dyraste försvarsspelare med en prislapp på £80 miljoner.
Maguire har inlett säsongen okej i ett i övrigt underpresterande Manchester United och inför kvällens match mot Partizan Belgrad säger han att just europeisk fotboll (även om han kanske då främst tänker på Champions League) var en stor anledning till att han skrev på för Manchester United.

"Att spela i Europa är en stor utmaning - en som jag ser fram emot. Jag vill spela de största matcherna med den största pressen. Det var därför jag skrev på för en av världens största klubbar - för att så spela europeisk fotboll under strålkastarna."
"Det här är något jag verkligen gillar med att vara en del av en så stor klubb. Jag gillar matcherna med stor press. Som tex mot Liverpool. Jag har skrivit på ett långtidskontrakt och jag kommer vara en del av den här klubben i framtiden. Jag visste att vi inte direkt skulle minska gapet till de topp två bästa lagen, men jag ser fram emot vår utveckling och att få vara en del av det."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen