post image

Efter Unitedryktena: Richarlisons beslut

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United har ryktats vara intresserade av Evertons anfallare Richarlison och enligt The Mirror så har han nu fattat beslut om framtiden. 

Richarlison har varit en av få spelare att klara sig undan fansens vrede efter en usel höst av Everton – som just nu ligger på 17:e plats i Premier League-tabellen.
Den 22-årige brassen har till och från länkats med Manchester United, men The Mirror rapporterar nu att han är redo att förlänga kontraktet med Everton och enligt rapporten så rör det sig om ett kornakt som sträcker sig till 2024.
Richarlison var nuvarande manager Marco Silvas första värvning till Everton då han kom till klubben 2018. Då betalade man Watford hela £40 miljoner för att hämta in anfallaren och man har inte för avsikt att sälja honom till Manchester United eller någon annan klubb, säger Silva.

"Richarlison? Jag tror inte bara det är Manchester United som är intresserade. Jag tror det är några fler klubbar också. Som klubb måste vi se till att behålla våra bästa spelare."
"Tyvärr lyckades vi inte behålla en av dem, men för att fortsätta växa i rätt riktning så vill vi ha våra viktigaste spelare kvar."
"Vi borde behålla alla våra bästa spelare. Då kan vi fortsätta växa. Vi ser inga andra klubbar med ambitionen att växa, sälja sina bästa spelare" säger Silva.
Källa: Mirror
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen