post image

Efter Unitedryktena. Rice om framtiden

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

West Hams mittfältare Declan Rice spås en ljus framtid och har länkats starkt med Manchester United under hösten. Nu ger han själv en uppdatering om framtiden. 

Manchester Uniteds transferstrategi under Ole Gunnar Solskjaer tycks tydlig – värva unga eller relativt unga, hungriga, helst brittiska spelare med rätt attityd snarare än stora stjärnor och tunga namn. En i den uppsjö unga britter som länkas med United är Declan Rice och så här säger han själv om framtiden.
”Jag skrev på ett fem års-kontrakt med West Ham förra året och det håller mig i klubben till jag är 24 år och enligt mig är det här den bästa platsen jag kan vara på just nu. Jag spelar för en manager som har get mig chansen att spela varje vecka.”
”Jag blir bättre för varje vecka som går och även om jag ser all spekulation så är det inget jag tänker speciellt mycket på. Det är bara rykten och fram till att något händer – vilket det inte gjort – så är jag fokuserad på West Ham, på att göra mitt bästa och att göra fansen glada.”

Manchester Evening News skriver att United utöver Declan Rice är intresserade av Leicesters playmaker James Maddison, Borussia Dortmunds supertalang Jadon Sancho och Leicesters vänsterback Ben Chilwell - alla namn som vi sett många gånger i skvallerspalterna under hösten.
Samtliga ovan nämnda spelare är numera A-landslagsspelare för England och Manchester Evening News skriver att United bör försöka säkra affärer innan nästa sommars EM, då prislappar generellt kan skjuta i höjden om spelare glänser under turneringen.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen