post image

Efter Unitedryktena: Matondo om framtiden

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rabbi Matondo ger en kommentar om framtiden efter rykten om en övergång till Manchester United. 

Jadon Sancho är Manchester Uniteds primära transfermål, men enligt Manchester Evening News så bevakar man Schalkes walesare Rabbi Matondo som ett billigare alternativ till Sancho.
Matondo, som flyttade till Schalke från Manchester City i januari 2019 har en utköpsklausul på 60 miljoner euro i sitt kontrakt, men enligt MEN så tror United att spelaren går att få till ett lägre pris än summan i klausulen.
Matondo stänger inga dörrar, men säger i en intervju med Manchester Evening News att han har fullt fokus på sin nuvarande klubb.
”Folk pratar ju och frågar mig om saker, men jag tänker inte direkt på det. Jag koncentrerar mig på Schalke. Jag måste fortfarande uppnå mina mål för Schalke. Jag koncentrerar mig bara på det och sedan får vi se hur saker och ting går – men just nu är fokus på Schalke.”
På frågan om en återkomst i Premier League är den ultimata klubbambitionen, svarade 19-åringen.
”Förhoppningsvis kan jag ta mig in i laget och hjälpa dem klättra i tabellen. Jag har inte riktigt tänkt på det på det sättet. Jag vill bara göra bra ifrån mig för Schalke och ge tillbaka vad de investerat i mig. Jag vill bara ge mitt allt och sedan får det som händer hända i framtiden. Jag säger aldrig aldrig.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen