post image

Efter Unitedryktena: Dortmund om Sanchos framtid

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Borussia Dortmunds sportchef Michael Zorc ger en intervju med BBC och pratar om Jadon Sanchos framtid efter alla rykten om Manchester United och andra storklubbar. 

Manchester United är just nu väldigt starkt länkade med Jadon Sancho och enligt en rapport i The Telegraph i går så leder man racet om supertalangen. ”Det ska mycket till för att någon rival ska gå om United i racet om att signa Sancho” skrev Telegraph.
Dortmunds sportchef Michael Zorc medger i en intervju med BBC att spelarens framtid ännu är osäker, men säger att han tror att Sancho vill vara kvar i klubben och att klubben inte kommer lockas av stora bud då man prioriterar titlar högre än pengar, eftersom det ändå inte är någon bristvara.

"Jag tror att han känner att klubben har en bra framtid. Jag tror inte att han vill lämna" säger Zorc.
"Det är inte klart vad som kommer ske. Vi har en väldigt konfidentiell relation med honom och hans agenter. Det handlar inte om pengar. För oss vore det bästa om han stannade i Borussia Dortmund. Vi har tillräckligt med pengar. Vi vill ha titlar och jag tror det här laget har mycket större potential med Jadon än utan Jadon."
Källa: BBC

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen