post image

Efter United-ryktena. Torres om framtiden

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Pau Torres ger en kommentar om sin framtid efter de senaste ryktena om Manchester United. 

Pau Torres är en av mittbackarna som Manchester United överväger som nyrekrytering i sommar och häromdagen rapporterade Manchester Evening News att man gjort framsteg i förhandlingarna med Villareal. Nu har spelaren själv gett en kort kommentar om framtiden:

”Nu är jag fokuserad på EM, sedan SuperCupen och bra saker kommer att komma. Så jag är helt lugn. Jag bor i min hemstad, det är väldigt lung, jag gör vackra saker och slåss om stora saker med laget från min hemstad. Jag är helt lugn. Just nu är jag bara fokuserad på EM och på onsdag möter vi Slovakien.”

Läs mer i The Mirror. 

 

.

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen