post image

Efter ryktena om United. Koeman om Dembeles framtid

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Barcelona skickade direkt till din email.

Barcelonas manager Ronald Koeman ger en uppdatering om Ousmane Dembeles framtid i klubben efter nya rykten om Manchester United. 

Ousmane Dembele var förra sommaren starkt länkad med Manchester United under den sista veckan av transferfönstret. Enligt uppgifter så var Barcelona öppna för att låta fransmannen gå på lån till United, men man krävde att han först skrev på en förlängning av det kontrakt som går ut sommaren 2022, vilket han inte gjorde.

Han blev blev istället kvar i Barcelona och har nu gjort sin bästa säsong sedan flytten från Dortmund sommaren 2017, men under helgen har det förekommit nya rykten om att Manchester United ska ha tagit kontakt med spelaren för en värvning till sommaren.

Under måndagskvällen fixade han segern för Barcelona med ett mål i matchens slutminut, vilket innebar 1-0 mot Valladolid. Och efter matchen fick manager Ronald Koeman frågan om fransmannens framtid:

"Jag vill att Dembele stannar. Han är en viktig spelare för oss. Det visade han idag med sitt spel och sitt mål. Nyckeln är att han har blivit bättre fysiskt och lyckas få många matcher i rad nu."

 

Källa. MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Manchester United
Chelsea
Arsenal
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen