post image

Efter rykten om chockövergång – Ronaldos egna ord om Man City

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Cristiano Ronaldo länks nu löst med Manchester City och The Mirror har grävt fram en gammal intervju där han helt utesluter spel på Etihad. Men det är gamla kommentarer, som kanske inte är aktuella längre. 

Ronaldos framtid är ständigt omdiskuterad. Han har nu ett år kvar på sitt kontrakt med Juventus och det ryktas om att Juventus kan vara redo att sälja honom eftersom man vill få bort en stor post från den totala lönenotan. Portugisen har länkats med Paris Saint-Germain och Manchester United, men nu skriver Mirror att även en chockövergång till Manchester City är ett alternativ.

City söker som bekant en klassvärvning för att ersätta Sergio Aguero och det ryktas om att Ronaldo kan vara en lösning. Den nu 36-årige superstjärnan tillbringade sex mycket framgångsrika säsonger i Manchester United och han skulle givetvis reta upp den röda delen av staden rejält om han mot förmodan skulle signa för Manchester City.

I en intervju från 2013, sa Ronaldo.

"Att spela för City? Det kommer jag inte att göra. Varför? Eftersom mitt hjärta är i Manchester United, därför kommer jag inte göra det. Jag kan säga att det vore väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt svårt att spela för Manchester City. Väldigt svårt pga av Manchester United."

 

Läs mer i The Mirror. 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen