post image

Efter rapporterna om Boca: ”Han har inte bestämt sig”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Edinson Cavanis framtid i Manchester United. "Det har varit ett svårt år för alla och han behöver mer tid" säger norrmannen. 

Edinson Cavanis framtid i Manchester United är osäker och på sistone har mycket pekat på att han inte kommer bli kvar en andra säsong i klubben. Inför morgondagens match mellan Tottenham och Manchester United fick Solskjaer frågan om han fått någon indikation på vad Cavani lutar åt och vad klubben själv vill och svarade då ”Ja”

Och när han sedan ombads at utveckla sitt svar, sa han:

"Nej nej, men jag har en dialog med Edi såklart. Vi har en öppen dialog. Han är fortfarande osäker på vad han vill göra nästa säsong och det tycker jag är helt okej. Det har inte varit ett lätt år varken för honom eller resten av världen den här säsongen, så han känner att han fortfarande behöver tid på sig för att fatta ett beslut."

"Jag är väldigt säker på att vi kommer få se den bra versionen av Edinson under resten av säsongen. Han vet att vi nu går in i slutspurten av säsongen och att vi slåss om trofén i Europa League och vi börjar närma oss slutet av ligasäsongen. Det återstår bara åtta matcher och man funderar på vilken position vi kommer sluta på."

"Han har varit så positiv när han varit här och han har varit fantastisk att ha i klubben. Han har jobbat hårt nu för att komma i form och förhoppningsvis kan vi hålla honom skadefri under de kommande sex, sju veckorna."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen