post image

Efter Raphael Varane – United tar sikte på Kounde

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Daily Mail så vill Manchester United värva in Raphael Varanes landslagskollega Jules Kounde. 

United uppges komma framåt i affären som ska ta Raphael Varane till Old Trafford. Man tycks vara överens om personliga villkor och igår kom uppgifter om att man inlett förhandlingar med Real Madrid.

28-åringen – som vunnit allt under sina tio år i Real Madrid – är (om han kommer) onekligen en riktig klassvärvning och en mittback som bör ta United till nästa nivå.

Men enligt tidningen Daily Mail är man inte klara där. Solskjaer sägs förutom Varane dessutom vilja ha hans landslagskompis Jules Kounde från Sevilla.

Kounde har under våren och sommaren länkats med United, men den senaste månaden har det varit tydligt att det är Varane som är det prioriterade målet - men enligt Daily Mail vill Solskjaer alltså ha båda spelarna.

Det stämmer överens med en rapport i Manchester Evening News tidigare i somras, där tidningen skrev att United är öppna för att signa två mittbackar i sommar.

Det är dock hård konkurrens om Kounde. Real Madrid, Chelsea och Tottenham sägs alla vilja värva 22-åringen.

Läs mer i Daily Mail

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Känns ju rätt så konstigt, är ogs tanke att vi ska lira 3 back isf för jag har rätt svårt att se att någon av maguire, varane eller kounde nöjer sig med bänk. Känns som vi borde spendera pengar på en ny defensiv mitt istället

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen