post image

Efter De Geas nya tavla. Solskjaer om Henderson

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en kommentar om Dean Henderssons möjligheter att utmana David De Gea om platsen som förstamålvakt i Manchester United. 

De Gea stod under hösten för ett par grova tavlor, men har runder de senaste månaderna tvättat bort misstagen och stått för bra insatser. I går blev det dock lite fel då han på ett mycket märkligt vis sparkade ut bollen rakt på Dominic Calvert-Lewin och bollen studsade in till 1-0 för Everton redan i den 3:e matchminuten. Detta trots att han hade flera enklare alternativ att spela ut bollen på.
En del av De Geas kritiker på sociala medier menar på att hans bästa dagar är förbi och att Manchester United borde återkalla Dean Henderson från Sheffield United efter säsongen och ge honom chansen.

Solskjaer gav efter gårdagens matchen en kommentar om Henderson.
"Vi vill ha den bästa möjliga truppen för Man United och Dean är vår spelare. Han gör väldigt bra ifrån sig just nu och dagen han kommer tillbaka så kommer han ju att slåss för sin plats här också. Men David visade sin reaktion. Sättet som han kompenserade (misstaget) och räddade Sigurdssons chans i slutet."
"David är den bästa målvakten i världen. Dean är en väldigt bra utmanare och även Sergio är en hyfsad utmanare. Vi vill ha en trupp full av kvalité och konkurrens och om man vill överleva i toppen så måste man slå bort all konkurrens från alla håll."
Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Som sagt, De Gea har redan passerat toppnivå och han befinner sig nu på nedgraderings fas,,,, tyvärr så är det så för vissa spelare,, dvs att vissa världsklass spelare når toppnivån redan innan de blir +30 år.

    7
    13
  2. De Gea är fortfarande en jävligt bra målvakt och han är inte på nedgång. Men det är klart att sådana tavlor han stått för sätter sig i huvudet. Han är dessutom fortfarande relativt ung som målvakt. Han har sina brister, men utan De Gea vill jag inte ens föreställa mig var vi hade legat i andelen de senaste åren…

    5
    5

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen